2294092274 Διονύσου 28, Νέα Μάκρη, Αττική firepro2016@gmail.com

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ | ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ | ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ | ΜΕΛΕΤΕΣ | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΙΑ


 

 

Στην εταιρία Fire Protection στην Νέα Μάκρη, αναλαμβάνουμε την ετήσια συντήρηση πυροσβεστήρα σύμφωνα με το νόμο, θέλει ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να επιλέγετε να γίνει από έμπειρους εξειδικευμένους επαγγελματίες που σέβονται την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες.


Η κατάσβεση της φωτιάς την κρίσιμη ώρα δεν θα αποδώσει με ανυπολόγιστες πιθανόν συνέπειες, αν το υλικό κατάσβεσης είναι ακατάλληλο ή η συντήρηση δεν έχει γίνει βάσει των αυστηρών κανόνων που ορίζει η νομοθεσία, από εξουσιοδοτημένους υπεύθυνους επαγγελματίες.
 

Η συντήρηση των πυροσβεστήρων πρέπει να γίνεται ετησίως και αφορά τον ολοκληρωτικό έλεγχο όλου του πυροσβεστήρα.
 Διαδικασία Συντήρησης Πυροσβεστήρων
Πρώτα ελέγχουμε αν ο πυροσβεστήρας λειτουργεί σωστά. Ελέγχονται τα διάφορα εξαρτήματα και οι βαλβίδες ασφαλείας, αλλάζονται τα ελαστικά μέρη του κλείστρου ή αν χρειάζεται κάποιο ανταλλακτικό για αντικατάσταση.


Έπειτα ελέγχουμε αν το κατασβεστικό υλικό που περιέχει ο πυροσβεστήρας είναι κατάλληλο για χρήση. Στην περίπτωση που ελεγχθεί και είναι κατάλληλο, επανατοποθετείται στον πυροσβεστήρα και συμπληρώνεται το υλικό αν κριθεί αναγκαίο. Αν το κατασβεστικό υλικό είναι ακατάλληλο, ξαναγεμίζουμε τον πυροσβεστήρα με νέο υλικό. Τέλος ελέγχεται η στεγανοποίηση του πυροσβεστήρα ώστε να διατηρείται πάντα σε άριστη κατάσταση.
 

Με την συντήρηση του πυροσβεστήρα τοποθετείται δακτύλιος χρωματιστός και ετικέτα αναγόμωσης με το έτος, ώστε να αποδεικνύεται ότι έγινε η αναγόμωση, εφόσον για να περαστεί ο δακτύλιος πρέπει υποχρεωτικά να ανοιχτεί ο πυροσβεστήρας.
 

Η συντήρηση είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να αμελείτε, γιατί το κόστος που μπορεί να προκαλέσει ένας πυροσβεστήρας που δεν λειτουργεί ή που δεν αποδίδει στην κατάσβεση της φωτιάς το υλικό κατάσβεσής του την σωστή στιγμή, ίσως είναι ανυπολόγιστο και μπορεί να κοστίσει ανθρώπινες ζωές.
 

Η εταιρεία μας με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνει την συντήρηση κι έλεγχο πυροσβεστήρων στο καλύτερο δυνατό κόστος.